Our main Telegram channel has been banned!!! Join us on a new channel @pencuri_movie_official

Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: @pencuri_movie_official
Facebook: Pencurimovie Official
Watch this tutorial on how to download.
Turn off light Favorite Comments (23) Download
10
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

Penunggang Agama (2021)

Mengisahkan tentang Amir dan Anna, pasangan suami dan isteri berdepan dengan cabaran getir kerana ibu tiri Amir, Datin Maria telah mengalami ‘gangguan makhluk halus’.

Dato Hafsyam, iaitu ayah Amir mengambil keputusan untuk mendapatkan khidmat seorang ‘pakar ruqyah’ bernama Tok Haji. Namun, Amir dan Anna tidak mempercayai Tok Haji dan menasihati Dato Hafsyam untuk tidak lagi menggunakan khidmat Tok Haji. Anna merasakan Tok Haji sebenarnya adalah seorang bomoh yang bertopengkan agama Islam, manakala Dato Hafsyam pula merasakan isterinya disantau oleh ahli keluarganya sendiri.

Teka-teki bermula dalam plot penceritaan untuk mencari siapakah penunggang agama yang sebenar. Pada masa yang sama, isteri dan anak perempuan kecil Amir diganggu oleh makhluk halus hingga kerasukan. Dapatkah Amir menyelamatkan keluarganya dari ujian ini? Siapakah dalang di sebalik kekacauan ini?

Duration: 01:39:59

Quality: Ppvrip

Release:

IMDb: N/A

Keywords:, , , , , , , ,

Comments

4.1 20 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
haqim
4 days ago

macam mane nak dowload?

amy
10 days ago

KENAPA XLEH DOWNLOAD?

Khairyl Adam
11 days ago

Kenape semua server x boleh ni.. masuk je ade add… dah keluar try lagi .. ada add lagi.. movie manaaa

Nazmi
13 days ago

Kenapa audio yang server 4 tak berapa ok tak Best punya audio

Tokey
Admin
Reply to  Nazmi
13 days ago

Kami tak control server streaming. Diproses automatik benda tu.

Nazmi
Reply to  Tokey
13 days ago

Nak download yang mana

Tokey
Admin
Reply to  Nazmi
12 days ago

Semua link file sama. Pilih je mana yang suka pakai.

Dea
16 days ago

Min, napa nk dwnload x blh min. Tgk on9 blh

Tokey
Admin
Reply to  Dea
2 days ago

Ada error ke?

kal-el
19 days ago

min, server error min

Tokey
Admin
Reply to  kal-el
18 days ago

Cuba try lagi

Shafiq Ikmal
19 days ago

Cane nk download..asyik error je..jenuh nekan nye

Afni red
Reply to  Shafiq Ikmal
6 days ago

boleh jer saya try

wan
Reply to  Shafiq Ikmal
19 days ago

Haah. Page tunggu 10 seconds x keluar2…

Zuhaily Danial Johan Ariffin
12 days ago

try semua server dia jadi stuck stuck movie , jalan 4/5 saat stop , lama sikit jalan . wifi laju . kenapa min

Tokey
Admin
Reply to  Zuhaily Danial Johan Ariffin
11 days ago

Bukan kami host semua link tu. Kami guna servis dari provider lain. Mungkin ada masalah network. Cuba try lagi boleh tak

Koka
16 days ago

Sound delay

Tokey
Admin
Reply to  Koka
16 days ago

Cuba player lain. Kami dah test, elok bunyinya.

zack
16 days ago

bila doraemon stand by me 2 keluar

Tokey
Admin
Reply to  zack
16 days ago

Mungkin pertengahan atau hujung bulan April.